Nemzetközi konferencia tengerben tornyosul
Nemzetközi konferencia tengerben tornyosul
VBW Engineering legújabb termelési technológiái nagy érdeklődést keltenek fel. Ők a konferenciáknak és különleges tréningnek a témái, amiket szervezett a vállalatunk.
07-09.04.2010 a vállalatunkat légkondicionálás-iparból látogatták meg specialisták Belorussziában. Az ez évi tréningszeminárium megnyitása szervezett volt a létesítmények közül az egyikben, ahol egy kényelmes légkört biztosítanak egységek, amiket termelt VBW Engineering.

A vállalat aktuális tevékenységeinek a bemutatása és egy széles termékskála a legmagasabb épület a tetején zajlottak Gdyniában - Sea Towers luxuslakás-ház. A kolosszusban, ami a város fölé magasodik, ott nemcsak modern lakások vannak, de egyben irodaház is.
Az épület szívének kényelmes légkörét biztosítják a Cégünk által gyártott BO Tömör Egységek, a legújabb automatizálás irányítás-rendszerekkel.


Sea Towers épületét Andrew Kapuœcik építészeti stúdiójában tervezték Bécsben. Sea Towers az úgynevezett Prestige Zone-ban helyezkedik el Gdyniában a Koœciuszko Square közelében.
Ez a nagy épület ahol most áll, Gdansk Golfjának a vizei alatt volt, egy olyan vállalkozásnak az implementációja volt, amit követeltek az építőktől hogy használja a legújabb műszaki megoldásokat. Sea Towers a legmagasabb épület, amit jelenleg lakó használatnak szenteltek Lengyelországban.






2010.04.12. 13:37
 
Copyright 2008-2024 VBW HungaryMérnöki és Légtechnikai Kft.