Minőségpolitika

Minőségpolitika - Környezetvédelmi politika

Az Integrált minőségpolitikai és környezetvédelmi menedzsment az alábbi szándéknyilatkozatunkból származnak:


"Legyél a modern belső levegő-és szellőzőrendszerek kezdeményezője, és vezető szállítója."

Termékeinknek meg kell felelniük a jelenbeli, illetve a jövőbeli ügyfeleink elvárásainak, mellyel gondot fordítunk a tisztaságra, hőmérsékletre, levegő páratartalmára, biztonságos, és esztétikai megvalósítás alkalmazhatóságára.
Jól képzett személyzetünk, akik a minőségre, és a természeti értékekre összepontosítanak, modern technológiák alkalmazásával, mindez biztosítja a termékeink rendszeres fejlődését, fejlesztését, és javulását. A pontos osztályozási rendszerünk, és a szállítók alapos megválasztása garantálja a magas minőségű anyagok használatát, melyek biztonságosak a környezetre nézve.

Cégünk az alábbi pontokra törekszik:
- Műszaki újításokba való beruházások, mely termékeket fejleszt
- Kielégíteni ügyfeleink elvárásait
- Versenyképesség fenntartása
- Növelni partnerkapcsolataink hatékonysági funkcióját, fő eljárások optimalizálásán keresztül,
- Növelni az anyag-és készletértékesítési mennyiséget
- Szennyezés megelőzés
- Csökkenteni az elektromos-energia használatát, elkerülni a nagy mennyiségű hulladék felhalmozódást, célunk ezek maximális újrafelhasználása, vagy biztonságos lefokozása
- Vállalatunk szilárd tevékenységeivel kapcsolatban minden szabályt, és követelményt teljesít, köztünk figyelembe veszi kimagaslóan a környezeti szempontokat is.

Központi helyet foglal el a környezeti célok megvalósítása, ezek alapján kerülnek a termékek, és az áruk termelésre, és értékesítésre, mindezt eleget téve az ügyfelek, a munkatársak, szállítók, illetve a társadalom igényeit kielégítve.
Célok megvalósítása a minőségpolitikából és a környezetvédelemből jön, amiket a hatékonyan működő környezeti és minőségi menedzsment rendszereken keresztül biztosítunk.
A termelési folyamatok állandó ellenőrzés alatt állnak, mely megerősíti kiépített rendszerünk kompatibilitását. Szervezetünk legfelsőbb irányítása megfelelő eszközöket nyújt a stabil Politikai, Minőségi és Környezeti Menedzsment megvalósításáért.
 
 
Copyright 2008-2023 VBW HungaryMérnöki és Légtechnikai Kft.