Marketing

VBW Engineering közösség öntudatos/érzékeny cég és, hogy nekünk miért van közünk azokhoz a tevékenységekhez, amiknek nagy befolyásuk van az életminőségre? Gdynia közössége nagy figyelmet fordít az atlétikai tehetségekre, kimondottan koncentrálnak a gyerekek és tizenévesek támogatására.
Évek óta aktívan használjuk a DIREKT MARKETINGET, mely linkek érdekeltek cégünk iránt . Ez szintén egy hirdetési forma, annak ellenére, hogy eltér a hagyományos hirdetésektől, mint például a hirdetőtáblák, bannerek, tévéhirdetések. Marketing költségvetésünk Gdyniában és környékének a kommunikációs promótálására irányul, miközben ez a tevékenység mindenki számára nyereséget hoz.

Jelenleg pártfogásunk alatt áll :
1. Ifjúsági kosárlabda klub GTK Gdynia
2. Történelmi jacht Miranda

Természetesen tudjuk, hogy több olyan tevékenység és szervezet létezik, ami fontos a közösségünknek, akiknek szüksége van a helyi magánvállalkozások támogatására. Egyedül nem vagyunk képesek arra, hogy pártfogoljuk mindanyukat és az amiért reméljük, hogy az elmúlt tevékenységeink és invesztálásunk a DIREKT MARKETING-be , majd egy felhívás lesz mások számára is hogy kapcsolódjanak hozzánk hasonló funkciókkal.
Cégünk tesz egy nagy erőfeszítéseket tesz a sport fejlesztésére, az egészséges életmód kialakítására , és sok éven keresztül támogatta a Pomeranian ifjúságot, hogy foglalkozzanak a sporttal.
Yacht MIRANDÁT VBW Engineering területekre szállították Gdyniában a Chwaszczyńska Utcánál és pontos restaurálás után mutatták be. 2002. július 19-én VBW Engineering aláírt egy megállapodást a Gdynia Múzeummal , ami a megóvásról és a jacht MIRANDA figyelméről szólt, a múzeum új funkcionális épületében jacht MIRANDA az állandó kiállítás részét fogja képezni.  
Mecenat inicjatyw Yacht Klubu Polski Gdynia 
 
Copyright 2008-2023 VBW HungaryMérnöki és Légtechnikai Kft.